Молитва

Надрукувати
Категорія: УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці м. Лісабон
Створено: 01 травня 2010 Дата публікації Перегляди: 8099
Молись з вірою… це викликає, щось надзвичайне... я любив!!!
«Бог змінює внутрішнє небо в те, що людське єство не здатне само вчинити. Але не змінює в те, що людська здатність може вирішити.»
Бог спостерігає.
Ця молитва є хвилююча. Просто вір в ню і будеш благословенний.
Лука 18:27 Проблемою багатьох із нас є те, що не віримо, що Бог відкриє небеса і дасть благословення без міри в житті кожного, що не матимемо вже місця, шоб отримати більше і не знатимемо як отримуємо ласки.
Пропоную попробувати Бога. Він є вірним у своїх словах. Бог не може обманювати і його обіцянки є надійними.
Три речі стануться цього тижня, хто відгукнеться:
1.    Матиме поміч від когось, що не сподівається
2.    Буде дуже важливим, і не буде ігнорування
3.    Матиме зустріч з Богом і не буде вже таким самим
Молитва на сьогодні є:
«Очі, що читають це повідомлення не бачитимуть зла навколо себе. Руки, що вишлють це повідомлення комусь не працюватимуть намарно. Уста, що скажуть Амінь будуть радісними».
Залишиться в любові Бога, висилаючи цю молитву кожному зі своєї електронної пошти чи скайпу. Матиме чудову подорож через усе життя в любові Ісуса Христа. Довірить Господу від усього серця і Він є вірним у своїх обіцянках.
Якщо дійсно бажаєш благословення, то продовжуй читати далі:
Небесний Отче, Боже люблячий і милосердний, прошу Тебе благослови у щедрості своєї ласки мою родину і мене (знаю, що Господь каже, що родина є більше ніж мама, тато, брат, сестра, чоловік і жінка), для всіх, котрі вірять і надіються на Тебе. Отче, прошу Тебе, благослови й обдаруй ласками не тільки особу, котра вислала мені цю молитву, але також мене й всіх кому вишлю це повідомлення. Щоб сила єдності в молитві тих, що вірять у Господа була більш сильною ніж інша річ. Дякую Тобі від усього серця і з певністю, що Твоє благословення буде в моєму житті. Боже, Отче, визволи цю особу, котра читає цю молитву від біди й провин та переживань, що виникають їх наслідком. Дай твою святу мудрість, щоб був добрим виконавцем у всьому, що Господь мені дав і щоб завжди був добре налаштований. Знаю, що Ти є пречудесний і всесильний!  Якщо будемо в послусі та перебуватимемо в твоєму слові, матимемо таку віру як зерно гірчиці, Господь щедро виллє своє благословення на нас. Дякую тобі Господи за вже отримані благословення і за ті, що маю отримати, бо знаю що ще багато зробиш для мене і набагато більше, що, навіть, не можу собі уявити.
В ім’я Ісуса Христа нашого Спасителя, Тебе прошу. Амінь.
Маєш 60 секунд, вишли швидко це повідомлення і годинами буде йти спільна молитва багатьох осіб до Бога один за одного. А тепер відчуй і спостерігай всесильність Бога, працюючи в своєму щоденному житті знай, що Він любить.
Будь Благословенний!
Зосередься на цих думках:
Щоб досягнути чогось, що ніколи не мав, потребуєш зробити щось, що ніколи не робив.
Коли Бог забирає щось від тебе, Він не карає цим, але відкриваючи свої руки хоче отримати щось краще.
Воля Бога ніколи не йтиме забрати щось там де Божа Ласка не оберігає.
Щось доброго станеться з тобою сьогодні! Щось, що ти чекаєш, щоб сталось… Це не є жарт: хтось зателефонує чи скаже про те, чого ти очікуєш почути.
Це є «потік намірень» - не зупини їх!
Вишли своїм друзям… ТІЛЬКИ ЗРОБИ ЦЕ - ТЕПЕР