З Новим Роком, З Різдвом Христовим!

Надрукувати
Категорія: Новини , Україна
Створено: 03 січня 2013 Дата публікації Перегляди: 1392
Щороку Різдво Христове наповняє наші серця почуттями радості й надії, допомагає нам стати над буднями й піднятися у сферу Духу. , серед матеріальних нестатків та суспільного холоду, стала в історії людства ключовою подією, яка докорінно змінила природу людини. Вона стала джерелом нової віри в перемогу добра над злом, глибокої мотивації невтомно змагатися за поступ у нашому суспільстві, у державі, в нашому житті.

Нехай ці думки супроводять нас у нашій щоденній праці і у час Різдва Христового та Нового 2013-го року. Не забуваймо, що кожен із нас повинен перевірити себе і свої дії на історичному досвіді різдвяного новонародження во Христі.

Різдво Христове – свято великої надії, з яким нерозривно пов`язаний заповіт про спасіння людського роду. Однак, рятунок для кожного з нас не приходить само собою, він вимагає від кожного зокрема та суспільства вцілому великого завзяття та особистих зусиль.

Тож нехай Новий Рік і свято народження Христа принесе в наші оселі світло віри та надії, стане джерелом невмирущої духовної сили української нації. Зичимо Вам безліч гараздів та здоров`я. Висловлюємо впевненість, що разом подолаємо всі перешкоди й докладемо усіх зусиль для розбудови багатої, міцної та квітучої Української Самостійної Соборної Держави.

На порозі Різдва Провід ОУН вітає все членство ОУН (б), ветеранів визвольної боротьби, ієрархів та вірних традиційних Українських Церков. Вітаємо увесь звитяжний український народ.

З нагоди Різдва Христового і Нового року зичимо усім вам міцного здоров’я, невичерпної сили, витривалості, мудрості та здійснення усіх ваших сокровенних мрій.

У ніч, коли Предвічний Бог народився, нехай до вашої хати загостять небесна благодать, злагода і достаток.

Христос народився – славімо Його!

Провід ОУН (б)

 

УІС

 

 

{module mod_knopka_comments}